dilluns, 10 de desembre del 2007

Suspensió Revista Parlada nº 64 amb Anna Ballbona i Jordi Boladeras

Les muses, que són dolces però també entremaliades, han fet una maniobra d'escapisme i ens hem vist obligats a suspendre la Revista Parlada amb l'Anna Ballbona i el Jordi Boladeras (per causes alienes a l'Aula i als poetes). Aprofitarem el parèntesi nadalenc i demanarem als Mags de l'Orient (veritables especialistes en aquestes birgueries) que ens les portin de tornada per celebrar l'acte, si és possible, a la propera convocatòria, el dia dotze de febrer. Us mantindrem informats. Disculpeu les molèsties.

dilluns, 3 de desembre del 2007

Revista Parlada num. 64: Anna Ballbona & Jordi Boladeras

us conviden a compartir la presència i els versos dels poetes

Anna Ballbona i Jordi Boladeras

dimarts, 11 de desembre de 2007, a les 19:30h - Espai d'art Cincómonos - Consell de Cent, 283 (entre Enric Granados i Aribau)


JORDI BOLADERAS (Sant Vicenç dels Horts, 1960) ha publicat els llibres de poemes Versos dispersos [Premi de poesia Ciutat de Benicarló, 2003 (Brosquil, 2004)], Llibre d’arribades [Premi de Creació Literària Joan Ramis i Ramis de l’Ateneu de Maó, 2005], No ho sé [Premi de Poesia Joan Llacuna 2005 d’Igualada (Viena, 2006)] i La pell de l’aire [Premi de Poesia Goleta i Bergantí del Masnou, 2006 (Viena, 2007)].



ANNA BALLBONA PUIG (Montmeló, 1980) treballa com a periodista a El Punt de Barcelona i col·labora amb altres mitjans. Estudia Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha participat al cicle “Cony de poetes. Poesia jove amb diferencial femení”, a Cardedeu; Amb el grup Poetes de Granollers ha participat al muntatge “Íntim”, de poesia eròtica, al Teatre de Ponent (edicions 2000 i 2003), i que després va prendre forma de volum. També va participar a la carpeta “Fe de rates”. Col·labora en l’organització del Festival Primavera Poètica de la Garriga. Compta amb un recull de poemes inèdit, així com d’altres peces de creació, narratives o poètiques.